Erelid en meer ...

Diny Arntz is door haar jarenlange inzet erelid van Tennis Vereniging Bergen geworden. Inmiddels is ze gestopt met de kantine en nemen Ellen Burgers en Marjo van Brakel de zaken waar. De bestuurleden Hay Geurts en Harry Bakker zijn op zoek naar vervanging. Wie wil? Dorien van der Baan is onze nieuwe trainster en we hebben sinds oktober 2017 een nieuwe jeugcommissie bestaande uit drie personen: Wilbert Cornelissen, Bert Jaspers en Karlijn Smits. Gelukkig zijn er nog ouders te vinden die zich in willen zetten voor onze jeugd.

 

Tijdens de jaarvergadering is Rina kempen TVB'er van het jaar 2018 geworden. Zij heeft in het najaar onverwachts veel werkzaamheden voor de jeugd gedaan. Vorig jaar zijn drie leden in het zonnetje gezet. Door het bestuur is Ger Tebarts “gehuldigd" als erelid voor zijn jarenlange inzet ten behoeve van de accommodatie op het sportpark. Oud voorzitter John Derix is TVB’er van het jaar 2017 geworden omdat hij de organisatie van Krebbers Advies Open voor zijn rekening gaat nemen. Rina Kempen is bedankt omdat zij ruim twee jaar zich heeft ingezet voor de jeugd.

We zijn nog online!

Het is even stil geweest op deze site. De komende maanden gaan we een aantal zaken reorganiseren en is ook deze site weer up-to-date. Ook tennisvereniging Bergen "draait" door de inzet van vrijwilligers. Als iemand zin en tijd heeft om deze website te onderhouden laat ons dat even weten 0485 340074. Kijk voor actuele informatie op onze Facebook pagina (link staat hieronder).

NIEUWS VAN TENNISVERENIGING BERGEN

Ook wij gaan met de tijd mee, daarom zijn we voortaan met de laatste nieuwtjes en mededelingen te vinden op Facebook.

 

Neem een kijkje middels de volgende link:

https://www.facebook.com/tennisverenigingbergen

TENNIS VERENIGING BERGEN

Nieuws

Copyright © 2017 TV Bergen. Alle rechten voorbehouden.

Credits